WAAROM IS DIT PROGRAMMA ONTWIKKELD?

Door Corona zijn organisaties van alle soorten en maten, in vrijwel alle denkbare sectoren,  afhankelijk geworden van digitale middelen. Medewerkers en ondernemers zoeken in een oerwoud aan Technologie en IT Dienstverleners naar oplossingen om klanten te blijven helpen en medewerkers betrokken te houden.

Dit kost niet alleen veel tijd, maar brengt ook de nodige risico’s met zich mee op de middellange termijn. Nieuwe digitale middelen leiden (vaak onbewust) tot andere kanalen, klantrelaties, beheeractiviteiten, informatiebeveiliging en afhankelijkheid van vele externen.

En juist die externe afhankelijkheid is cruciaal om de continuïteit van de organisatie veilig te stellen. Wij vinden dat organisaties zelfstandig moeten blijven bij het voortbestaan. Dit betekent niet dat ze alle IT expertise zelf in huis moeten halen, maar wel leren om zelf regie te houden.

LEID JOUW ORGANISATIE IN SUCCESVOL DIGITALISEREN

Tijdens dit programma leer jij om zelf succesvol regie te nemen over de digitalisering van de dienstverlening. Je volgt een e-learning ondersteunt door wekelijkse intervisie met collega ondernemers waar je wordt geholpen met het oplossen van knelpunten.

Het coachingprogramma is gebaseerd op 15 jaar aan best-practices in diverse sectoren, ervaringen bij vele organisaties, werken met de beste specialisten in hun vak, tientallen methodes, honderden boeken, artikelen en Podcasts. Al deze kennis en ervaring hebben we gebundeld tot 6 succesfactoren en behandelen we in 24 online lessen.

Wil jij weten hoe jij kunt doorgroeien tot Lead Digital binnen jouw organisatie? Meld je dan nu aan.

 

WAAROM IS DIT PROGRAMMA ANDERS?

Vele organisaties werken, oa door Corona, aan het optimaliseren van het digitale ecosysteem met verregaande impact op bedrijfsmodellen, processen, producten en kanalen. Waarom lukt het de ene organisatie wel om technologie succesvol in te zetten voor klanten, partners en medewerkers en de andere organisatie niet? Het antwoord zit in 6 succesfactoren. Het coachingsprogramma is ontwikkeld op basis van best-practices voor elke succesfactor. De modules zijn opgebouwd in meerdere lessen en praktijkopdrachten om elke succesfactor goed te leren beheersen. Zo leer je hoe je de digitaliseringsvraagstukken van jouw organisatie snel kunt doorgronden, hoe je de root-cause voor digitalisering kunt achterhalen en daar realistische doelstellingen aan kunt verbinden, hoe je samenwerking met alle partijen optimaliseert, altijd in-control blijft tijdens de digitalisering en hoe je de organisatie begeleid om weer tot business-as-usual te komen.

Tijdens het volgen van deze modules download je templates waarmee je direct aan de digitalisering strategie van je organisatie werkt. Je boekt hierdoor direct resultaat. Dit programma heeft de theorie die in alle andere programma’s uitvoerig aan bod komt direct omgezet in anekdotes uit de praktijk en geeft jou de juiste toolkit mee.

 

WAT ZIJN DE KENMERKEN VAN HET COACHINGSPROGRAMMA?

 • Persoonlijk leertraject van 3 – 12 maanden
 • 12 maanden onbeperkt toegang tot online platform
 • 100% online; lessen volgen wanneer het jou uitkomt
 • Praktisch door videomateriaal en opdrachten
 • Je werkt direct aan je impactplan en succesvolle digitalisering strategie
 • Deelnemen aan online intervisie om samen met andere talenten problemen op te lossen
 • Breid je netwerk uit met talenten uit allerlei sectoren door exclusieve Community membership

 

VOOR WIE IS HET ONLINE COACHINGSPROGRAMMA?

 • Ben jij ondernemer of werknemer bij een organisatie die zelf succesvol wil digitaliseren?
 • Wil jij zelf de regie houden en niet onnodig afhankelijk worden van externe consultants?
 • Heb jij HBO+ werk- en denkniveau?
 • Wil jij je carrière een boost geven, indruk maken op je collega’s en sneller doorgroeien?
 • Ben jij ervan overtuigd dat jij meer verantwoordelijkheid aan kan en dat IT geen rocket science is?

Dan is dit Coachingsprogramma perfect voor jou! Aan je leeftijd kun je namelijk niet werken, maar je kunt wel in slechts 3 maanden tijd ruim 15 jaar ervaring toevoegen aan je carrière. Fear of missing out? Plan dan nu kosteloos een intake.

 

WAT HEB JE NODIG?

De ervaring leert dat je tot de beste resultaten komt als je support van je organisatie en je leidinggevende hebt om jouw talenten nog beter te benutten. Het is belangrijk dat je vastberaden bent om de lessen van de e-learning te volgen, de praktijkopdrachten te maken en gebruik maakt van de Community om met mij en verschillende talenten te werken aan jouw impact.

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden
© 2022 iTango - Powered by Maatos