GEEF JE CARRIERE EEN BOOST

Werk jij als Consultant en heb jij tal van ideeën om de wereld te verbeteren door organisaties te digitaliseren? Maar heb je behoefte om sneller door te groeien naar een meer verantwoordelijke rol? Of verveel jij je nu al dagelijks kapot door saaie en simpele opdrachten? Eindigen jouw werkdagen vaak in een teleurstelling en ben je bang dat je carrière nergens heen gaat?

In slechts 3 maanden kun jij doorgroeien tot Lead Digital en ga je jouw impact enorm vergroten! Je krijgt toegang tot alle best-practices die we in de afgelopen 15 jaar hebben gebundeld tot één succesvolle methode. Geen klassikale, saaie en theoretische colleges, maar een praktisch programma waarmee je direct resultaat ziet.

Wil jij weten hoe jij kunt doorgroeien tot Lead Digital en bij elke opdracht impact kunt maken? Meld je dan nu aan.

 

ORGANISATIES SUCCESVOL LEIDEN IN DIGITALISERING

Vele organisaties werken aan het optimaliseren van het digitale ecosysteem met verregaande impact op bedrijfsmodellen, processen, producten en kanalen. Waarom lukt het de ene organisatie wel om technologie succesvol in te zetten voor klanten, partners en medewerkers en de andere organisatie niet? Het antwoord zit in 6 succesfactoren. Het Online Coachingsprogramma: Succesvol Digitaliseren, is ontwikkeld op basis van best-practices voor elke succesfactor. De modules zijn opgebouwd in meerdere lessen en praktijkopdrachten om elke succesfactor goed te leren beheersen. Zo leer je hoe je de digitaliseringsvraagstukken van elke willekeurige organisatie snel kunt doorgronden, hoe je de root-cause voor digitalisering kunt achterhalen en daar realistische doelstellingen aan kunt verbinden, hoe je een Dream team kan opbouwen, altijd in-control blijft tijdens de digitalisering en hoe je de organisatie begeleid om weer tot business-as-usual te komen. Tijdens het volgen van deze modules download je templates waarmee je direct aan jouw impactplan en digitalisering strategie werkt.

 

WAT ZIJN DE KENMERKEN VAN HET COACHINGSPROGRAMMA?

 • Persoonlijk leertraject van 3 – 12 maanden
 • 12 maanden onbeperkt toegang tot online platform
 • 100% online; lessen volgen wanneer het jou uitkomt
 • Praktisch door videomateriaal en opdrachten
 • Je werkt direct aan je impactplan en succesvolle digitalisering strategie
 • Deelnemen aan online intervisie om samen met andere talenten problemen op te lossen
 • Breid je netwerk uit met talenten uit allerlei sectoren door exclusieve Community membership

 

VOOR WIE IS DIT COACHINGSPROGRAMMA?

 • Ben jij een Consultant?
 • Wil jij meer impact maken als leider van Digitalisering?
 • Heb jij HBO+ werk- en denkniveau?
 • Wil jij uitdagende opdrachten, tevreden opdrachtgevers en sneller doorgroeien?
 • Ben jij ervan overtuigd dat jij meer verantwoordelijkheid aan kan, maar krijg je regelmatig te horen dat je geduld moet hebben en vooral meters moet maken?

Dan is dit Coachingsprogramma perfect voor jou! Aan je leeftijd kun je namelijk niet werken, maar je kunt wel in slechts 3 maanden tijd ruim 15 jaar ervaring toevoegen aan je carrière. Fear of missing out? Plan dan nu kosteloos een intake.

 

WAT HEB JE NODIG?

De ervaring leert dat je tot de beste resultaten komt als je support van je leidinggevende hebt om jouw talenten nog beter te benutten. Het is belangrijk dat je vastberaden bent om de lessen van het programma te volgen, de praktijkopdrachten te maken en gebruik maakt van de Community om met mij en verschillende talenten te werken aan jouw impact.

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden
© 2022 iTango - Powered by Maatos